Bøger / faglitteratur / vejledninger

10 effektive arbejdsvaner : sådan tackler du strømmen af opgaver, e-mails og afbrydelser


Beskrivelse


Guide til at holde styr på det hele, bruge tiden klogt og nå mere af det, der er vigtigt for dig, i dit arbejdsliv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. jan. 2018

Inspirerende bog om at forbedre sin arbejdsdisciplin og sine arbejdsvaner med 10 konkrete forslag til områder at arbejde med for dig som ønsker at gøre noget ved kvaliteten og udbyttet af alle dine timer på jobbet.

Bogens indledning understreger vigtigheden af at skabe sig "Et værn mod afbrydelsestyranni og informationsforstoppelse" og opfordrer dig til at tage kontrol over teknologien, tiden og opgaverne. Herefter følger 10 bud på effektive arbejdsvaner. Her er fx bud på, hvordan man forbedrer sine arbejdsvaner ved at lægge planer der lykkes, ved at skabe overblik, prioriterer, dele opgaven op, sætte fokus og fx håndtere sin indbakke mere effektivt. Det er også vigtigt at sige nej engang imellem og huske at lade op. I efterskriften skriver forfatteren under overskriften "Sæt i gang": "Du kan være i besiddelse af alle verdens værktøjer og gode råd. Men hvis du ikke omsætter dem til noget, der har værdi for dig, er de ligegyldige." Line Ullmann er uddannet cand.merc. og arbejder netop med rådgivning og undervisning i effektive arbejdsvaner.

Forfriskende og velskrevet bog om bedre arbejdsvaner, som med lettilgængelige råd og tips baner vejen for at få omsat alle gode intentioner om forandringer af uheldige arbejdsvaner til praktisk virkelighed.

En klassiker om at forbedre sin vaner er Syv gode vanerEn nemmere hverdag. Om at skabe positive forandringer findes fx også En nemmere hverdagEn klassiker om at forbedre sin vaner er Syv gode vaner. Om at skabe positive forandringer findes fx også .


Jyllands-posten

d. 24. feb. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 24. feb. 2018