Bøger / faglitteratur / øvelser

10 leveregler : din vej til et liv i balance


Beskrivelse


Autentisk bog med ti leveregler for et helhjertet og selvbevidst liv i balance. Henvender sig til læsere med interesse for selvudvikling og forandringsprocesser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2022

af

af

Hamide Kara

d. 22. juli 2022

Autentisk bog med ti leveregler for et helhjertet og selvbevidst liv i balance. Henvender sig til læsere med interesse for selvudvikling og forandringsprocesser.

Forfatter og psykoterapeut Michael Huntley præsenterer et livs- og menneskesyn, som tager afsæt i grundantagelsen, at mennesket grundlæggende er søgende. Dvs. at mennesket vil noget med livet og at livet vil noget med én. Huntley indkredser og kortlægger styrende og centrale menneskelige leveregler med det formål, at de skal inspirere læseren til at forstå, lære og håndtere livet bedre for at kunne komme til et bevidst og meningsfuldt liv i balance. Med leveregler som "Sig "JA" til dig selv", "Gå legende til livet, men gør dig umage", "Vær energineutral", "Bidrag med noget" mv. skriver forfatteren, at de udvalgte leveregler har udspring i egne livserfaringer, viden og tager afsæt i forskellige tilgange. Sidst i bogen findes et kapitel med øvelser som kan praktiseres alene eller i fællesskab med andre.

Michael Huntley skriver direkte og skarpt til læseren med et nærværende og opbyggende spogbrug. De mange budskaber kommer tydeligt frem, og de mange spirituelle og dybsindige leveregler vil helt sikkert trække mange læsere. At hver leveregel har sit eget kapitel, fremmer læsevenligheden og særligt styrkes bogen yderligere af det sidste kapitel, hvor de mange interessante øvelser fremtræder.

Af tilsvarende titler findes: Hel dine følelserDu er svaret og Du er svaretAf tilsvarende titler findes: Hel dine følelser og .