Bøger / faglitteratur / taler

10 taler om at give sig selv et nyt liv


Beskrivelse


Under overskrifterne Stilstand og smerte, Sammenbrud, Genfødsel, Oprydning, Opbygning, Mod og modstand, Vedligehold og Nye udsigter findes de ti taler, der i korte vendinger og sætninger reflekterer over, hvordan man kan komme videre fra en livskrise og skabe mulighed og kræfter til at leve det liv, man ønsker sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 11. aug. 2017

Læsere, der arbejder med selvudvikling, vil kunne finde inspiration i disse 10 personlige taler, der med visdom og indlevelse opfordrer til at træffe valg, tro på drømme og skabe det liv, man drømmer om.

Forfatteren Pernille Aalund er studievært og foredragsholder. Dette er den fjerde bog i serien "10 taler om -" Under overskrifterne Stilstand og smerte, Sammenbrud, Genfødsel, Oprydning, Opbygning, Mod og modstand, Vedligehold og Nye udsigter findes de ti taler, der i korte vendinger og sætninger reflekterer over, hvordan man kan komme videre fra en livskrise og skabe mulighed og kræfter til at leve det liv, man ønsker sig. Talerne handler bl.a. om at træffe valg, tro på sig selv og se muligheder fremfor begrænsninger. Ud over de ti taler indeholder bogen også digte og andre korte refleksioner.

Stærke personlige taler, der i korte kraftfulde sætninger og med mange metaforer fører læseren på en rejse fra følelsen af håbløshed frem mod en erkendelse af ansvar for eget liv.

Bogen minder både i form, udtryk og indhold meget om de øvrige bøger i serien "10 taler om -". Pernille Aalund har tidligere behandlet specielt kvinders muligheder for at realisere drømme og skabe det gode liv i bogen Hvad du ønsker, skal du fåSådan bliver kvinder lykkelige, ligesom også Fay Weldon gjorde det i Sådan bliver kvinder lykkeligeBogen minder både i form, udtryk og indhold meget om de øvrige bøger i serien "10 taler om -". Pernille Aalund har tidligere behandlet specielt kvinders muligheder for at realisere drømme og skabe det gode liv i bogen Hvad du ønsker, skal du få, ligesom også Fay Weldon gjorde det i .