Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

100 hæklede firkanter


Beskrivelse


Hæklebog med 100 opskrifter på de små populære "oldemor-firkanter", der kan udformes og sammensættes med et hav af variationer. Henvender sig til både nybegynderen og den øvede hækler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 23. sep. 2014

Gennemarbejdet og udførlig hæklebog om de små populære "oldemor-firkanter", der kan udformes og sammensættes med et hav af variationer. Henvender sig med sin overskuelige opbygning både til nybegynderen og den øvede hækler.

Hæklede firkanter er det perfekte hæklearbejde, når man hurtigt vil se resultater. Den enkelte firkant kan sættes sammen til tasker, tæpper eller puder, og de mange variationsmuligheder gør det nemt at designe egne kreationer. Bogen indeholder mange originale variationer af den traditionelle oldemorfirkant, fx firkanter med knopmotiver, 3D-blomster eller korsstingsbroderi. Første kapitel er et grundigt afsnit om materialer, udstyr og teknikker, monteringsvejledning og en gennemgang af alle masker, der bruges i bogen. Alle opskrifter er angivet med sværhedsgrad, farvevariation, alternativt mønster og et estimeret garnforbrug til et helt tæppe, og bogen er fyldt med råd om at designe egne firkanter, garnkvaliteter og farver.

En meget indbydende og grundig introduktion til at arbejde med og videreudvikle den klassiske firkant.

Hæklede firkanterFine & farverige firkanter - du selv kan hækle af Bente Lavsen og Fine & farverige firkanter - du selv kan hækle af Lisbet Lücke Larsen har færre variationsmuligheder, men flere forslag til brug af firkanterne i forskellige sammenhænge fx til iPad-covers, skuldertasker, kurve og sutskoHæklede firkanter af Bente Lavsen og af Lisbet Lücke Larsen har færre variationsmuligheder, men flere forslag til brug af firkanterne i forskellige sammenhænge fx til iPad-covers, skuldertasker, kurve og sutsko.