Bøger / faglitteratur til børn / legebøger

100 ideer til bevægelseslege


Beskrivelse


Beskriver fremgangsmåden for de enkelte lege, hvor mange børn der kan deltage i legen, hvilke rekvisitter der er nødvendige mm. Legene er inddelt i bl.a. navnelege, sanglege, gymnastik, boldlege, stafetlege og fanglege.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. aug. 2014

Denne bog henvender sig til pædagoger i daginstitutioner og skolefritidsordninger samt til lærere i indskolingen. Bogen giver letforståelige instruktioner på 100 forskellige bevægelseslege, som kan leges med børn helt ned til to-års-alderen.

Bogen præsenterer 100 forskellige bevægelseslege. Legene er inddelt i forskellige kategorier, som eksempelvis: navnelege, boldlege, styrkelege og fangelege. De enkelte lege præsenteres over en side bestående af et billede af legen, en udførlig forklaring af fremgangsmåden samt et forslag til den nødvendige alder for at kunne deltage i legen. Bogen afsluttes med en kort teoretisk indføring i børns motoriske udvikling. Legene er alle de klassiske børnelege, som vi alle har leget som barn, samt mange nyere lege. Bogen er et dejligt redskab og en fantastisk idébank for lærere og pædagoger.

Der findes mange bøger om bevægelseslege, hvis man ønsker yderligere inspiration til forskellige lege. Plads til de vilde lege - i dagtilbud, skole og fritidstilbud, 2014 er en anden ny og god titel om lege for samme målgruppe. Bogen har fokus på de mere vilde lege, men kan være et interessant supplement til denne bog.

God bog med forslag til forskellige bevægelseslege. Legene er godt beskrevet og nemme at gå i gang med.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 18. nov. 2014

af

af

Inger Ubbesen

d. 18. nov. 2014