Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

100 kødfrie dage : uge for uge - året rundt


Beskrivelse


Kogebog med 100 kødfrie hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Med basisopskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Line Hoffgaard

d. 2. jan. 2020

Inspirerende kogebog med nemme kødfrie hovedretter. Appellerer bredt til vegetarer og alle andre, der ønsker en grønnere livsstil.

Samlet genudgivelse af Kødfri mandagFlere kødfrie dage og Flere kødfrie dage. Grøntsagerne spiller hovedrollen i bogens 100 hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Der er også velkendte retter som tarteletter, frikassé og shepherds pie i kødfrie versioner. Forberedelses- og tilberedningstid er angivet ved hver opskrift, og der er fotos af alle retter. Bagerst er der alfabetisk register og ingrediensregister. Nadia Mathiasen har madbloggen "Foodfantastic"Samlet genudgivelse af Kødfri mandag og . Grøntsagerne spiller hovedrollen i bogens 100 hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Der er også velkendte retter som tarteletter, frikassé og shepherds pie i kødfrie versioner. Forberedelses- og tilberedningstid er angivet ved hver opskrift, og der er fotos af alle retter. Bagerst er der alfabetisk register og ingrediensregister. Nadia Mathiasen har madbloggen "Foodfantastic".

Skøn og inspirerende kogebog, hvor alle kan være med. Layoutet er i den populære nordiske og rustikke stil. Opskrifter og billeder af retterne er de samme som i forgængerne. Den samlede udgave har fået en ny forside, forord og et par ekstra små faktabokse om vegetarisk livsstil.

Vegetariske og veganske kogebøger er i fremgang i disse år, hvor der mere fokus på en grønnere livsstil. Minder om Vegetarisk hverdagGrøntsagskogebogenNemt vegetarisk. Andre vegetarkogebøger er fx Grøntsagskogebogen og Nemt vegetariskVegetariske og veganske kogebøger er i fremgang i disse år, hvor der mere fokus på en grønnere livsstil. Minder om Vegetarisk hverdag. Andre vegetarkogebøger er fx og Nemt vegetariskVegetariske og veganske kogebøger er i fremgang i disse år, hvor der mere fokus på en grønnere livsstil. Minder om Vegetarisk hverdag. Andre vegetarkogebøger er fx Grøntsagskogebogen og .