Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

100 kreative ideer : bog nr. 2


Beskrivelse


Samling af småprojekter, som f. eks. cementfisk, træstammelys, smykker af møtrikker, krystaller og meget andet. Med lister over, hvilke materialer man skal bruge og en beskrivelse af fremgangsmåde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 21. nov. 2016

"100 Kreative ideer" er fyldt med gode ideer som cementfisk, støvlepynt, teskebøtte, blåmuslingeramme og meget meget mere. En bog for både store og små, som elsker at være kreative.

Winnie Frederiksen deler ud af sine mange kreative ideer fra de helt nemme og enkle, til de mere komplicerede. Ideerne er vist med arbejdsanvisninger i både tekst og billeder. Til hver idé er en liste over hvilke materialer man skal bruge, og en beskrivelse med fotos af fremgangsmåde. Variationerne af ideerne er store fra nederdel lavet af dåseringe til sommerfugl i origami.

En inspirende og kreativ bog med mange gode ideer. Bogens layout virker lidt stereotypt/kedeligt og en del af billederne fremstår mørke og uskarpe.

"100 kreative ideer" efterfølger 80 kreative idéerLykken er - traditioner og kreative stunderSmå kreative pilfingre (2015). Andre sjove og kreative bøger er Lykken er - traditioner og kreative stunder og e-bogen Små kreative pilfingre"100 kreative ideer" efterfølger 80 kreative idéer (2015). Andre sjove og kreative bøger er og e-bogen Små kreative pilfingre"100 kreative ideer" efterfølger 80 kreative idéer (2015). Andre sjove og kreative bøger er Lykken er - traditioner og kreative stunder og e-bogen .