Bøger / faglitteratur til børn / ordbøger

1000 nyttige ord


Beskrivelse


Billedordbog som inspirerer barnet til at udvikle sit ordforråd og læseevner og således lærer barnet at skabe sine egne små fortællinger. Med opgaver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 28. nov. 2018

Inspirer dit barn til at udvikle sit ordforråd og sine læseevner med denne bog, som er fuld af billeder. Bogen har enkle og sjove historier, som introducerer flere ord og lærer barnet at skabe sine egne, små fortællinger. For 5-8 år samt undervisning af tosprogede børn og lign.

Bogen omfatter 25 opslag, der bl.a. rummer emner som mennesker, familien, boligen og vores omgivelser samt tal, farver og former. På hvert opslag er der enten en lille opgave til at skærpe opmærksomheden eller et tiltag, som læseren skal tage stilling til. Opslagene har tegninger, der passer til de enkelte ord, og i valg af personer er der også taget hensyn til etniske forhold og køn. Forrest har bogen et opslag, der fortæller om bogens anvendelse og indeholder indholdsfortegnelse. Bagest er der forklaring på, hvad navneord, udsagnsord og tillægsord er.

Fin bog til at introducere begreber og ord for børn og nyankomne, der skal starte på modtagehold eller i dansk folkeskole.

Min første ordbogMin første ordbog, 2005, og , 2003, er andre bøger med forklaringer for børn, 2005, og , 2003, er andre bøger med forklaringer for børn.