Bøger / faglitteratur til børn / ordbøger

1000 ord : engelsk-dansk : en billedordbog (flere sprog)


Beskrivelse


Billedordbog med 48 opslag med forskellige temaer, f.eks. skov, bondegård, børneværelse og skole. På hvert opslag kan man gå på opdagelse efter hunden Vuffi. Med alfabetisk ordliste bagest i bogen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2015

af

af

Kirsten Thorning Thagaard

d. 27. maj 2015

En billedordbog med 1000 ord på engelsk og med dansk oversættelse. Der er store opslag med temaer og landskaber. Man kan også gå på opdagelse efter Vuffi, den lille hund. Bogen kan bruges, når man begynder at lære engelsk i indskolingen.

Ordbogen har 48 opslag med forskellige temaer, som fx Skov, Bondegård, Børneværelse og Skole. De fleste fylder et helt opslag på to sider. Billedet med de mange ting fra temaet er uden tekst. De enkelte ting er trukket ud af billedet og har her både engelsk og dansk tekst. Nogle af temaerne som fx Frugt, Fugle og Rummet viser kun enkeltbilleder. Alle ord er samlet i ordbogen bagest. De står i alfabetisk orden i spalter efter det engelske ord. Det danske ord står ved siden af sammen med den side i ordbogen, hvor ordet optræder. På hvert opslag kan man gå på jagt efter den lille, frække hund Vuffi.

En lækker og indbydende engelsk-dansk ordbog med virkelig mange opslag. Bogen er interessant at kigge i, og den kan inspirere til dialog og indlæring af engelske ord. Den er ligeledes en sjov bladrebog a la "Find Holger", når man går på jagt efter den lille hund.

Der findes efterhånden en del billedordbøger til den første undervisning i engelsk fx Mine første 1000 engelske ord.



Informationer og udgaver