Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

1001 ting at finde - dinosaurer


Beskrivelse


Carl og Sofia er rejst tilbage i tiden til dinosaurerne og skal finde de gyldne æg, før de kan komme hjem igen. Findebog for 3-7-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juli 2022

af

af

Irene Elisabeth Jensen

d. 1. juli 2022

Carl og Sofia er rejst tilbage i tiden til dinosaurerne og skal finde de gyldne æg, før de kan komme hjem igen. Findebog for 3-7-årige.

I "1001 ting at finde - dinosaurer" skal Carl og Sofia finde de gyldne æg, så T. Rex bliver glad igen og kan hjælpe dem med at fikse deres tidsmaskine. Undervejs besøger de den støvede ørken, kløften og vulkandalen. De skal også finde andre ting i forhistorien, bl.a. flyveøgler, krokodiller og sandslotte. I "1001 ting at finde - findeleg i junglen" er aberne Arnold og Abi på jagt efter kokosnødder med guldstjerner på. De er bl.a. på opdagelse på Paradisøen, ved Regnbuevandfaldet og sejler gennem sumpen. Udover kokosnødderne skal de også finde andre ting, bl.a. dyr, frugter og festting.

To fine søg og find-bøger der lokker med glitrende forsider. Der er masser af ting at finde på siderne, der er farverigt og flot illustreret. Bagerst i bøgerne er endnu flere objekter, man kan finde, så det kan hurtigt blive til en tur mere i junglen eller hos dinosaurerne.

To andre bøger af typen "1001 ting at finde" er 1001 ting at finde - i feernes land1001 ting at finde - i sørøverlandHvis du skal en tur i skoven og 1001 ting at finde - i sørøverland. Af andre findebøger findes bl.a. Hvis du skal en tur i skoven, som indeholder en historie om en bjørn, der viser rundt i sit hjem i skovenTo andre bøger af typen "1001 ting at finde" er 1001 ting at finde - i feernes land og . Af andre findebøger findes bl.a. Hvis du skal en tur i skoven, som indeholder en historie om en bjørn, der viser rundt i sit hjem i skovenTo andre bøger af typen "1001 ting at finde" er 1001 ting at finde - i feernes land og 1001 ting at finde - i sørøverland. Af andre findebøger findes bl.a. , som indeholder en historie om en bjørn, der viser rundt i sit hjem i skoven.Informationer og udgaver