Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

1001 ting at finde - i sørøverland


Beskrivelse


Billedbog. Kaptajn Skægløs og Frygtløse Fiona skal finde stykker af et skattekort, for at finde skatten - kan du hjælpe dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 9. mar. 2017

"1001 ting at finde - i sørøverland" og "1001 at finde - i feernes land" er to hyggelige findebøger, hvor man skal finde bestemte ting for at løse en mission. Søg og find-bøger for 4-8-årige.

I "1001 ting at finde - i sørøverland" skal du sammen med Kaptajn Skægløs og Frygtløse Fiona finde stykker af Karl Klohånds berømte skattekort. Der skal, ud over skattekortet, også findes andre ting på de 10 forskellige steder, vi kommer hen, både på kajen, på skibet, på bundet af havet og på en øde ø. I "1001 ting at finde - i feernes land" skal du hjælpe feerne Luna og Anemone med at finde krukker med festøv for at redde feernes dronning. Du skal igennem 12 steder, hvor der ud over krukkerne også skal findes andre ting. Kan du finde alle tingene?.

To fine søg og find-bøger med hhv. et drenge- og et pigetema. Bøgerne er indbydende med tykke forsider med flot tryk. Illustrationerne indeni er detaljerede og ud over skattekortsstykker og fekrukker er der mange flere ting, der skal findes. Til sidst i hver bog er der 4 ting, man kan finde, som kun er der én gang igennem bogen - fin detalje!.

Kan sammenlignes med andre søg og find-bøger med små opgaver på hver side, som fx Minions - søg og findHvordan kommer vi derhen?Hvad sker der på sørøverskibet?, Hvordan kommer vi derhen? eller Hvad sker der på sørøverskibet?Kan sammenlignes med andre søg og find-bøger med små opgaver på hver side, som fx Minions - søg og find, eller Hvad sker der på sørøverskibet?Kan sammenlignes med andre søg og find-bøger med små opgaver på hver side, som fx Minions - søg og find, Hvordan kommer vi derhen? eller .



Informationer og udgaver