Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

1001 ting at finde - køretøjer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 19. mar. 2019

To glitrende og fine findebøger med 1001 ting at finde. For alle nysgerrige drenge og piger på 3-6 år.

I "1001 ting at finde i Prinsesseland" er det hele overstrøet med lyserød magi. En meget rig konge har gemt en meget fin skat og for at finde den skal prinsesse Sofie og prinsesse Rose finde 13 nøgler. Man skal på alle siderne finde prinsesse Sofie, prinsesse Rose og den gyldne nøgle. På hver side er også mange andre ting der skal findes - kirsebær, regnbue-cupcakes, diademer og meget andet. I "1001 ting at finde - køretøjer" står den på racerløb. Den røde og den blå bil skal køre om kap, så man skal på hver side finde de to biler og finde racerflaget. Og så er der selvfølgelig vejbomme, dæk, skruenøgler, kegler og meget andet, der også lige skal findes, før de to biler endelig kører i mål til gadefesten på sidste side.

De to bøger er virkelig fine. De har nogle flotte farver, søde figurer og et lækkert omslag. De vil helt klart tiltale de yngste børnehavebørn, der lige er begyndt med findebøgerne.

I Kig & find i PrinsesselandetBil vrimlebog skal man også finde prinsesser og lyserøde ting og sager. I Bil vrimlebog er det biler i lange baner, man skal holde øje medI Kig & find i Prinsesselandet skal man også finde prinsesser og lyserøde ting og sager. I er det biler i lange baner, man skal holde øje med.Informationer og udgaver