Bøger / faglitteratur / øvelser

101 hundetricks : spændende og glade aktiviteter, der udfordrer din hund og dig, og styrker båndet mellem jer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 23. mar. 2017

Lær fx din hund at hente avisen, og spil basket eller fodbold med din Fido, i denne entusiastiske og rigt illustrerede hundebog med ikke mindre end 101 hundetricks. For alle hundeejere, både begyndere og øvede.

"Den er din ven, din makker, din vogter, din hund. Du er dens liv, dens kærlighed, dens leder. Den vil være din, trofast og ærlig, til dens sidste hjerteslag. Du skylder den at gøre dig fortjent til en sådan hengivenhed." Sådan lyder det anonyme citat i denne bog om hundetræning. Bogen er opbygget i 12 afsnit med 101 øvelser af forskellig sværhedsgrad. Først er der de grundlæggende øvelser som "sit", "dæk" og "kom". Så følger fx tricks som at give pote, at apportere og at "spille død". Under afsnittet "De daglige pligter" er fx øvelserne" "Hent mine sutsko" og "Bær min taske". Under afsnittet "Sjove hunde" er fx øvelserne" "Tit-tit" "Push-ups" og "Lommetyven". Andre overskrifter på afsnit er fx "Ska' vi lege?", "Springe og gribe", "Spring gennem ringe" og "Den kloge hund". Sidste afsnit hedder "Elsk mig, elsk min hund" og her kan du fx lære din hund at vinke. Sidst i bogen oversigt over "Tricks efter sværhedsgrad" og en oversigt over "Tricks efter disciplin." Supplerende information på www.101dogtricks.com.

Sympatisk bog med hundetricks, der er en godbid for alle hundeelskere.

En bog om traditionel hundetræning er fx Den store bog om hundetræningHundetricks. Om hundetricks fx HundetricksEn bog om traditionel hundetræning er fx Den store bog om hundetræning. Om hundetricks fx .