Bøger / faglitteratur til børn

112


Beskrivelse


Om den akutte hjælp som politi, brandfolk og sygehusvæsenet giver, når man ringer 112.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 8. maj 2019

I serien "Første fakta" kommer her en bog med titlen "112" om den akutte hjælp som politi, brandfolk og sygehusvæsenet giver. Bogen har lix 10 og er for 7-9-årige.

Bogen fortæller om alle de mange mennesker, der står klar til at hjælpe, når man ringer 112. Lige fra dem, der sidder klar ved telefonen til politi, brandfolk og læger. Derudover giver bogen også gode råd til, hvad man skal sige, når man ringer. Teksten er sat med store typer i korte afsnit, og på hver anden side er der et helsides foto, som passer til teksten.

Det er en rigtig god fagbog, som er skrevet i et meget letlæseligt sprog, uden at det letlæselige hæmmer det faglige indhold. Bogen fortæller mange både spændende og væsentlige fakta, og er velegnet til både den nysgerrige læser og til faglige læsekurser i indskolingen.

Vil man læse mere om politi, hospitaler og brandmænd, findes der i samme serie titlerne HospitalPolitiBrandmand, Politi og BrandmandVil man læse mere om politi, hospitaler og brandmænd, findes der i samme serie titlerne Hospital, og BrandmandVil man læse mere om politi, hospitaler og brandmænd, findes der i samme serie titlerne Hospital, Politi og .