Bøger / faglitteratur til børn

199 store maskiner


Beskrivelse


Billedbog med billeder af store maskiner inddelt i kategorierne: grave- og vejmaskiner, biler og busser, hjælp!, masser af lastbiler, byggepladser, miner og skove, i lufthavnen, i luften, landbrug, tog og sporvogne og i rummet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 27. jan. 2020

Tre billedbøger fyldt med 199 spændende ting at kigge på. Dinosaurer, ting på bondegården og store maskiner. Fra 2 år.

Tre bøger med tegninger af 199 forskellige ting, som passer til bogens tema. Hver bog har otte opslag med billeder af henholdsvis dinosaurer, ting fra bondegården og store maskiner. Ved hvert billede står navnet skrevet på de enkelte ting, og bogens hovedemne er opdelt i forskellige kategorier. "199 ting på bondegården" har fx kategorier med ting rundt omkring på gården, dyr på gården, ude på marken og vilde dyr ved gården. "199 store maskiner" har kategorier som grave- og vejmaskiner, biler og busser og tog og sporvogne. "199 dinosaurer og andre forhistoriske dyr" har stærke rovdyr, dinosaurer fra ørkenen og istidsdyr. I samme serie er tidligere udkommet 199 maskiner.

Solide små billedbøger trykt på blanke papsider og med kraftigt omslag. De vellignende og farverige billeder vil uden tvivl begejstre små læsere med interesse for emnerne.

I serien "Løft flappen" er der Mine første 100 ord om bondegårdenMine første 100 maskinerMin lillebitte bog om dinosaurusser, som har flotte billeder fra bondegården, og der er også Mine første 100 maskiner (Ved Nicola Friggens, Sarah Powell og Amy Oliver). De har dog flapper der kan åbnes. Min lillebitte bog om dinosaurusser er også god til de små fans af forhistoriske dyrI serien "Løft flappen" er der Mine første 100 ord om bondegården, som har flotte billeder fra bondegården, og der er også (Ved Nicola Friggens, Sarah Powell og Amy Oliver). De har dog flapper der kan åbnes. Min lillebitte bog om dinosaurusser er også god til de små fans af forhistoriske dyrI serien "Løft flappen" er der Mine første 100 ord om bondegården, som har flotte billeder fra bondegården, og der er også Mine første 100 maskiner (Ved Nicola Friggens, Sarah Powell og Amy Oliver). De har dog flapper der kan åbnes. er også god til de små fans af forhistoriske dyr.