Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

20 år på pinden


Beskrivelse


10 strikkeopskrifter til hele familien: babytæppe, drengecardigan, pigekjole, hårsløjfe, nederdel, cardigan, kjole, sweaters, poncho og sjal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 31. okt. 2014

Ellen Holms 20 år som strikker fejres her med den første bogudgivelse med hendes opskrifter. Men måske kender du hende alligevel? Det er hende med "Hendes verden kjolen", der vil være kendt af rigtig mange entusiastiske strikkere.

Kvadratisk strikkebog fra forlaget Kristensen og Ko., der gør sig i netop denne type strikkebøger. Her med 10 opskrifter til hele familien, med hovedvægten på opskrifter til kvinder. Der er 10 opskrifter i alt, alle illustreret med farvefotos og diagrammer. Forrest forord, bagerst forhandlerliste. Ellen Holm har skabt strikkeopskrifter i 10 år og er uddannet på Skals håndarbejdsskole. Mange af hendes opskrifter er publiceret i "Hendes verden".

Opskrifterne her er umiddelbart anvendelige, selvom de ikke nødvendigvis er nemme at strikke, og vil derfor have appel til mange strikkere.

Forlaget Kristensen og Ko. har udgivet en række strikkebøger i dette kvadratiske format, fx Susie Haumanns Grey daysLet's tweed og Let's tweed. De er kendetegnet ved, ret enkelt og uden det store udstyr, at præsentere en række opskrifter i en form, der er til at gå tilForlaget Kristensen og Ko. har udgivet en række strikkebøger i dette kvadratiske format, fx Susie Haumanns Grey days og . De er kendetegnet ved, ret enkelt og uden det store udstyr, at præsentere en række opskrifter i en form, der er til at gå til.