Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

23 ting, du skal lave, før du bliver 11 1/2


Beskrivelse


Stylter, papirflyvere, drager og 20 andre byg-selv-projekter for børn. Fordelt på 4 kategorier: Professor Kloge Åge, Tekniktalentet, Friluftsmennesket og Øko-nørden. Beskriver alt fra materialer og værktøj til formål og fremgangsmåde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2015

af

af

Lars Larsen

d. 19. maj 2015

Gør det selv-bog med anvisninger på 23 projekter for drenge og piger. Til selvbyggere fra 6 til 11 1/2 år - med voksenhjælp i større eller mindre omfang. Kan bruges i SFO/klub, i indskolingen og hjemme.

De 23 projekter er fordelt på 4 kategorier: Professor Kloge Åge, Tekniktalentet, Friluftsmennesket og Øko-nørden. Hvert projekt er beskrevet med alt fra materialer og værktøj til formål og fremgangsmåde. Bogen starter med en introduktion, der opfordrer til altid at følge sikkerhedsinstrukserne og spørge voksne om hjælp, samt en grundig beskrivelse af de redskaber, der bliver brugt. Den slutter med en komplet materialeoversigt og et register. Beskrivelserne er opstillet i nummererede punkter og suppleres af enkle farvetegninger, pile og faktabokse. Til vejledningerne er der brugt en håndskriftslignende skrift og til faktaboksene er skriften maskinskrevet.

Første projekt er meget passende en værktøjskasse, og herudover er der vejledninger i at lave små og store ting. Nogle er lette at lave og andre mere krævende, så der er lidt til enhver. Vejledningerne er grundige og nemme at følge.

Det er længe siden at der er kommet en bog fuld af praktiske byggeprojekter af materialer fremskaffet til formålet. Et godt supplement til Skrotrobotter og andet sjov med skraldShanes verden - byggebog og Shanes verden - byggebog, der er fyldt af sjove ideer bygget af husholdningsskrald og knapper fra skuffenDet er længe siden at der er kommet en bog fuld af praktiske byggeprojekter af materialer fremskaffet til formålet. Et godt supplement til Skrotrobotter og andet sjov med skrald og , der er fyldt af sjove ideer bygget af husholdningsskrald og knapper fra skuffen.Informationer og udgaver