Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

250 strikkemønstre : smukke mønstre med diagrammer


Beskrivelse


250 strikkemønstre med bl.a. ret- og vrangmasker, hulmønstre, bobler, plissé, riller og løbemasker. Lær at vælge garn, forstå et diagram og måle strikkefasthed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 21. apr. 2016

Håndbog for håndstrikkere, indeholdende 250 strikkemønstre i forskellige sværhedsgrader. Med beskrivelse og diagrammer.

Første opslag er en fotografisk indholdsfortegnelse over bogens 250 strikkemønstre. Der vises 1-2 mønstre på hver side i bogen, der er i højformat. Et stort farvefoto, strikkeanvisning og diagram hører til hvert af de viste mønstre. Mønstrene er delvist ordnet efter type, dog uden streng struktur i opbygningen. Der er fletmønstre, mønstre med flere farver eller med løbemasker, hulmønstre, struktur- og ribmønstre. Bogens 2. del fylder ca. 20 sider og består af gode råd, illustrerede vejledninger i grundteknikker og en lang liste over symboler og forkortelser. Forfatteren er amerikansk strikkedesigner, og denne bog er hendes første på dansk.

Meget anvendelig og omfattende samling af strikkemønstre, der vil glæde ethvert strikkehjerte. Bogen fremtræder indbydende og overskuelig, og de viste strikkeprøver tager sig godt ud i fine farver på klare fotos.

300 strikkemønstreStrikkerens mønsterbogPolitikens strikke- og hæklebog er endnu mere omfattende og skrevet af samme forfatter som Strikkerens mønsterbog. Vores hjemlige stjerne-strikdesigner Vivian Høxbro har et mindre udvalg af mønstre med i Politikens strikke- og hæklebog. Smags- og stilmæssigt er der ikke iøjnefaldende forskelle på de danske og udenlandske mønstersamlinger, og de supplerer hinanden uden at de uundgåelige overlapninger springer i øjnene300 strikkemønstre er endnu mere omfattende og skrevet af samme forfatter som . Vores hjemlige stjerne-strikdesigner Vivian Høxbro har et mindre udvalg af mønstre med i Politikens strikke- og hæklebog. Smags- og stilmæssigt er der ikke iøjnefaldende forskelle på de danske og udenlandske mønstersamlinger, og de supplerer hinanden uden at de uundgåelige overlapninger springer i øjnene300 strikkemønstre er endnu mere omfattende og skrevet af samme forfatter som Strikkerens mønsterbog. Vores hjemlige stjerne-strikdesigner Vivian Høxbro har et mindre udvalg af mønstre med i . Smags- og stilmæssigt er der ikke iøjnefaldende forskelle på de danske og udenlandske mønstersamlinger, og de supplerer hinanden uden at de uundgåelige overlapninger springer i øjnene.