Bøger / skønlitteratur / noveller

360° : erotiske noveller


Beskrivelse


11 erotiske noveller, skrevet af danske forfattere. Novellerne pirrer læseren og kredser alle om det erotiske eventyr.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juli 2013

af

af

Merete Trap

d. 26. juli 2013

Novellesamling med erotiske fortællinger, skrevet af danske forfattere. Bogen henvender sig primært til modne kvinder, men mænd med interesse for delikat erotik, kan også læse med.

I denne novellesamling har 11 danske forfattere bidraget med hver sin novelle. Blandt forfatterne er både kendte og ukendte navne. Fælles for novellerne er det erotiske element, men herværende samling er mere delikat og afdæmpet, end mange af tidens erotiske udgivelser. Fx den interessante novelle "She moves in mysterious ways" af Morten Brask, hvor den kvindelige hovedperson lader en flok ukendte mænd berøre og trænge ind i sig til en U2 koncert. I disse år udkommer der en stor mængde erotisk litteratur, ofte af svingende kvalitet. Herværende udgivelse lægger sig i den mere seriøse ende af skalaen, den er velskrevet og ikke vulgær. Anbefales til læsere af erotisk litteratur, som gerne vil pirres af korte erotiske delikatesser.

Kan sammenlignes med den erotiske novellesamling Zeemeermin og andre erotiske fortællinger for kvinder, 2012 af Marianne Sophia Wise. Denne forfatter har også skrevet en af novellerne i herværende samling. Har også træk til fælles med de tre små erotiske romaner fra C & K forlaget Det bløde punkt, Romerske fantasier og Ti lektioner i lyst.

En fin samling af erotiske noveller, alle skrevet af danske forfattere. Novellerne er pirrende og delikate, uden at blive vulgære. Henvender sig til det store publikum for erotisk litteratur, primært kvinder, som sætter pris på kvalitet.


Politiken

d. 10. aug. 2013

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 10. aug. 2013


Jyllands-posten

d. 24. aug. 2013

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 24. aug. 2013