Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

365 lege til børn


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2017

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 24. jan. 2017

Nu er det slut med at kede sig, for her er der lege til hver eneste dag i året: lege udenfor, lege indenfor, lege alene og lege med mange. Fagbog for både familie og institution.

365 forskellige lege beskrevet på hver sin side med deltagerantal, rekvisitter og fremgangsmåde. Der er lege inden for mange forskellige områder som gemmelege, naurlege, lege med mad og lege med tal og bogstaver, og der er lege til mange aldersgrupper og lege til få og til mange. Hver leg er illustreret med et foto og en kort tekst. Bogen har ikke register, men har i stedet en indholdsfortegnelse, hvor de enkelte lege er samlet i temaer. Vi kender bogens forfatter fra en del fagbøger om aktiviteter og kreating som fx de layoutmæssigt lignende 365 retter til børnefamilien365 ting, du kan lave med dit barn og 365 ting, du kan lave med dit barn365 forskellige lege beskrevet på hver sin side med deltagerantal, rekvisitter og fremgangsmåde. Der er lege inden for mange forskellige områder som gemmelege, naurlege, lege med mad og lege med tal og bogstaver, og der er lege til mange aldersgrupper og lege til få og til mange. Hver leg er illustreret med et foto og en kort tekst. Bogen har ikke register, men har i stedet en indholdsfortegnelse, hvor de enkelte lege er samlet i temaer. Vi kender bogens forfatter fra en del fagbøger om aktiviteter og kreating som fx de layoutmæssigt lignende 365 retter til børnefamilien og .

En meget inspirerende bog om alle mulige lege lige fra sjipning til købmandsbutik. Selv min egen barndoms højt elskede og nu faktisk glemte Kluddermor og Svingfigur er med. Bogen udmærker sig, udover omfanget og det lækre layout, også ved en kortfattet og letforståelig tekst, som børn fra 9 år selv ville kunne læse.

Bogen er i familie med ældre all-round legebøger som Hva' ska' vi lege?Politikens store legebogLeg og lær året rundtBørnenes lege, Politikens store legebog, Leg og lær året rundt og Børnenes legeBogen er i familie med ældre all-round legebøger som Hva' ska' vi lege?, , Leg og lær året rundt og Børnenes legeBogen er i familie med ældre all-round legebøger som Hva' ska' vi lege?, Politikens store legebog, og Børnenes legeBogen er i familie med ældre all-round legebøger som Hva' ska' vi lege?, Politikens store legebog, Leg og lær året rundt og .


litteratursiden.dk

d. 12. juli 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 12. juli 2018

En fantastisk inspirationsbog med 365 lege og kreative projekter for børn. Med Sabine Lemires 365 ideer til lege og aktiviteter for børn kommer de aldrig til at kede sig! Bogen er et overflødighedshor...