Bøger / faglitteratur / bagebøger

39 lækre cupcakes


Beskrivelse


Opskrifter på cupcakes i forme i størrelserne almindelig, mini og jumbo. Der er opskrifter på muffins til brunchen, eftermiddagshyggen og til fødselsdagen eller festen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2010

af

af

Lone Krøgh

d. 29. juni 2010

Flotte og inspirerende bagebøger er der altid god afsætning på. 39 lækre cupcakes er en på alle måder lækker bagebog, der med sin fine forside og mundvandsfremkaldende indhold vil låne sig selv ud.

Cupcakes og muffins er af engelsk oprindelse, og denne bagebog er da også oversat fra engelsk. Den er fint bearbejdet til danske forhold og vil være en fornøjelse i hænderne på erfarne kagebagere. Selv har jeg planer om at afprøve en halv snes opskrifter, hvorimod der er en del, som enten er for avancerede for mig eller for specielle for mine kræsne børn. Bogen er meget flot layoutet, og farvefotografierne af kagerne er næsten ikke til at stå for. Man skal læse ingredienslisterne igennem, inden man begynder at bage, for der kan forekomme ingredienser, som ikke nødvendigvis forefindes i ethvert køkkenskab. Selvom fremgangsmåden er klart beskrevet, er det ikke en bagebog for nybegyndere, men lækker, det er den!.

Alle nyere bagebøger har opskrifter på cupcakes eller muffins. Den mest omfattende bagebog inden for emnet er 500 muffins og cupcakes, 2007, som 39 lækre cupcakes er et fint supplement til.

Meget lækker bagebog med opskrifter på 39 flotte og rimeligt avancerede cupcakes. Ikke en bagebog for nybegyndere, men en fin bog for den erfarne kagebager, som også kan kunsten med at dekorere kagerne efter alle kunstens regler.