Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

40 hæklede hyggetæpper : en samling fantastiske mønstre, firkanter og projekter


Beskrivelse


Hæklemønstre og opskrifter på 40 forskellige tæpper og 12 opskrifter på kanter til at give tæpperne den sidste finish. Desuden hækleskole med grundmasker, mere specielle masker og vejledning i læsning af diagrammer og mønstre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Frederik Nielsen

d. 8. aug. 2017

Hæklebog med mønstre og opskrifter på 40 forskellige tæpper, for både begyndere og øvede hæklere, der vil have inspiration til nye projekter.

Bogen har opskrifter på 20 tæpper der er sammensat af mindre firkanter og 20 tæpper, der hækles række for række, samt 12 opskrifter på kanter til at give tæpperne den sidste finish. Hvert tæppe har både en skrevet opskrift og et diagram. Tæpperne er inddelt i tre sværhedsgrader og bogen har en kort hækleskole bagest med både grundmasker og mere specielle masker samt vejledning i læsning af diagrammer og mønstre. Alle tæpperne er farverige og er designet til at kunne laves i tre forskellige størrelser - babytæppe, sofatæppe og sengetæppe. Der gives et omtrentligt garnforbrug til alle tæpperne i hver størrelse. Forfatteren er hækledesigner og det er hendes tredje bog på dansk.

Det er en inspirerende bog, både fordi forfatteren bruger så mange forskellige farver, at man kan få nye ideer til sammensætninger, og fordi der er tæpper, der hækles i rækker og ikke kun i de velkendte firkanter. I øvrigt behøver man jo ikke hækle tæpper, men kan bruge mønstrene i andre arbejder, man vil hækle.

10 oldemorfirkanter 30 tæpper150 strikkede & hæklede motiver100 hæklede firkanter tager kun udgangspunkt i firkanter, men giver også stor farveinspiration, og ellers er der en del bøger om former, der kan laves til tæpper, som fx 150 strikkede & hæklede motiver og forfatterens egen 100 hæklede firkanter10 oldemorfirkanter 30 tæpper tager kun udgangspunkt i firkanter, men giver også stor farveinspiration, og ellers er der en del bøger om former, der kan laves til tæpper, som fx og forfatterens egen 100 hæklede firkanter10 oldemorfirkanter 30 tæpper tager kun udgangspunkt i firkanter, men giver også stor farveinspiration, og ellers er der en del bøger om former, der kan laves til tæpper, som fx 150 strikkede & hæklede motiver og forfatterens egen .