Bøger / faglitteratur / vejledninger

40 ting du skal vide om din fødsel : alt det der i virkeligheden er vigtigt


Beskrivelse


Om forberedelser omkring fødslen, igangsættelse, de fem faser, veer, tiden på hospitalet, smertelindring, fødestuen, kejsersnit og hjemmefødsler. Desuden korte beretninger fra kvinder i forskellige fødselssituationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 14. okt. 2019

Fødselsbog med ting, der er gode at vide omkring fødsel. For gravide og deres partner.

Endnu en bog i forfatterens serie med 40 områder, der er gode at kende til - her om selve fødslen. Bogen har 4 siders indholdsfortegnelse. Den kommer rundt om tiden fra forberedelser omkring fødslen, både det man har hørt om, og det som ingen taler om, fødslens igangsættelse, de fem faster, hvad kan man gøre derhjemme, veer, tiden på hospitalet, smertelindring, fødestuen, den afsluttende fase, kejsersnit, hjemmefødsler - og alt det andet. Ind imellem forfatterens kapitler er der beretninger fra andre kvinder, der har været i forskellige fødselssituationer. De er skrevet i kursiv og er således lette at adskille fra resten af bogen. Forfatteren er jordemoder, forfatter, blogger og mor til to.

Bogen er layout- og sprogmæssigt i samme stil som forfatterens tidligere bøger: 40 uger inden40 uger efter og 40 uger efter. Den er letlæst og meget direkte, og hendes bøger kan sagtens gå hen og blive lige de bøger, man går til, når man er gravidBogen er layout- og sprogmæssigt i samme stil som forfatterens tidligere bøger: 40 uger inden og . Den er letlæst og meget direkte, og hendes bøger kan sagtens gå hen og blive lige de bøger, man går til, når man er gravid.

Der findes en del bøger om fødsler. Denne er sin egen, men i stilen findes bl.a. Fantastisk fødselPolitikens graviditetsbog. Ellers er der de mere alment kendte som fx Politikens graviditetsbogDer findes en del bøger om fødsler. Denne er sin egen, men i stilen findes bl.a. Fantastisk fødsel. Ellers er der de mere alment kendte som fx .