Bøger / faglitteratur

40 uger inden : alt det du i virkeligheden skal vide om din graviditet


Beskrivelse


Graviditetsbog som uge for uge beskriver de forhold man som kommende mor kommer igennem inden fødslen, fx nakkefoldsscanning, bækkensmerter, kropslige og mentale forandringer m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 26. okt. 2018

Graviditetsbog for gravide - og deres partner. Her er gode råd, fakta og faglig indsigt hele graviditeten igennem.

Bogen er skrevet af jordemoder, forfatter og blogger - og mor til to - Cana Buttenschøn, www.canabuttenschon.dk. Bogen er opdelt i Det første trimester, Det andet trimester og Det tredje trimester. Indholdsfortegnelsen er i hvert kapitel inddelt efter hver uge i graviditeten. Her er noget om kvalme, vandrejournal, moderkage, sex, bækkenbund, strækmærker, amning og hvad der ellers hører til en graviditet. Undervejs er der sort/hvide tegninger som illustrationer til det der omtales i kapitlerne. Forfatteren har tidligere udgivet: 40 uger efter, der fokuserer på tiden efter graviditeten.

En velfortalt, underholdende og informativ bog om livet som gravid. Den er lige ud ad landevejen og til at gå til for alle.

Der er gennem tiden udkommet mange forskellige graviditetsbøger. Gravid - uge for ugeGravid dag for dag fokuserer også på, hvad der sker uge for uge. Og så er der netop udkommet Gravid dag for dag, der kommer helt ned på daglig basis, men mere er en gavebog til en gravid veninde. CBs bog er mere underholdende end den først-omtalte uge for uge bogDer er gennem tiden udkommet mange forskellige graviditetsbøger. Gravid - uge for uge fokuserer også på, hvad der sker uge for uge. Og så er der netop udkommet , der kommer helt ned på daglig basis, men mere er en gavebog til en gravid veninde. CBs bog er mere underholdende end den først-omtalte uge for uge bog.