Bøger / faglitteratur / kogebøger

5:2 detox & vægttab


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 16. dec. 2014

En bog til alle der ønsker vægttab og/eller udrensning ved hjælp af en 2-ugers kvikstart detoxkur kombineret med 5:2 principperne. Der spises en restriktiv antiinflammatorisk kost, der kun anbefales at følge i 2 uger.

Vægtkonsulenterne har her lavet en kostplan hvor der fem dage om ugen spises antiinflammatorisk kost og de resterende to dage fastes der. Målet med kostplanen er at udrense kroppen og samtidig opleve et vægttab. At slippe af med fx allergi, kronisk træthed, hovedpine og andre lidelser som kan skyldes en betændelsestilstand i kroppen påvirket af kosten. I bogen er der først en gennemgang af kostreglerne og derefter følger en 2-ugers kvikstart kostplan. Der er også tomme kostskemaer som læseren selv kan udfylde. Der er 60 opskrifter på antiinflammatorisk mad som kan følges i forbindelse med den 2-ugers kvikstart plan og/eller efterfølgende. Bagerst er der en udførlig energiberegning af opskrifterne.

En udmærket og letforståelig opstilling af en kostplan til udrensning og vægttab, som kræver en dedikeret målgruppe, der har rygraden til at følge dette.

Vægtkonsulenterne har tidligere udgivet 5:2 kombikuren low carbRetrokuren hvor faste-princippet blev kombineret med et lavt indtag af kulhydrater. Retrokuren indeholder også et detox-program og heri er forløbet over 7 dageVægtkonsulenterne har tidligere udgivet 5:2 kombikuren low carb hvor faste-princippet blev kombineret med et lavt indtag af kulhydrater. indeholder også et detox-program og heri er forløbet over 7 dage.Informationer og udgaver