Bøger / faglitteratur / kogebøger

5 ingredienser : nem & hurtig mad


Beskrivelse


130 opskrifter baseret på fem ingredienser, inddelt efter hovedingrediensen, f.eks. kylling, fisk, ris eller pasta. Med tilberedningstid på under en halv time.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 6. dec. 2017

Har du en travl hverdag hvor tiden til hjemmelavet mad er begrænset? Så følg Jamie Oliver der i denne kogebog giver sine bedste bud på hurtig mad der "kun" består af fem velsmagende ingredienser. For alle der gerne vil lave nem og hurtig mad samt for dig der mangler inspiration til din næste servering.

Jamie Oliver tager i denne kogebog fat på hurtig og forholdsvis nem madlavning baseret på kun fem ingredienser. Opskrifterne er inddelt efter "hovedingrediensen" fx kylling, ris og nudler eller salater. De fleste opskrifter kan tilberedes på mellem 10 og 20 minutter, minus simre og/eller ovntid. Som udgangspunkt er ingredienserne noget der kan erhverves i ethvert større velassorteret supermarked.

Jamie Oliver rammer sømmet lige på hovedet med mad der er nem og hurtig at tilberede. Noget vi alle sukker efter i en, ofte hektisk, hverdag. Opskrifterne er nemme at følge og indeholder sjældent specialingredienser så der er ingen undskyldning for ikke at prøve. Jeg er i hvert fald blevet inspireret og skal da også prøve oksegryden, der virkelig er nem og lyder meget lækker.

For yderligere kogebøger, der fokuserer på nem og hurtig mad se: Hurtig lækker mad!Guld i gryden eller Guld i grydenFor yderligere kogebøger, der fokuserer på nem og hurtig mad se: Hurtig lækker mad! eller .