Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

5 minutters eventyr


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 9. aug. 2018

Stor samling af kendte eventyr, i en forkortet udgave, så de kun tager 5 minutter at læse op for de mindste. Højtlæsning for 3-5-årige.

Bogen indeholder over 30 kendte og mindre kendte eventyr. Fyrtøjet, Hans og Grete, Askepot, Aladdin, Klods-Hans er nogle af de kendte. Frøkongen, Stadsmusikanterne fra Bremen, Haren og pindsvinet og Drengen, der ville lære at gyse er nogle af de mindre kendte. Alle eventyrene er velegnede til højtlæsning.

En lækker stor bog fyldt med eventyr. Sproget i hvert enkelt eventyr er forsimplet, så det ikke skal tage så lang tid at læse dem op - deraf også titlen på bogen. Illustrationerne er lavet af de kendte illustratorer, Sussi og Bente Bech og deres velkendte streg tilføjer fine elementer til historierne. Tekst og illustrationer passe godt sammen, og der er mange detaljer, som man kan bruge lang tid på at kigge på.

Forfatter Peter Gotthardt har skrevet et hav af børnebøger, både letlæsningsbøger, og billedbøger, som Prinsesse Tanja og musen MusowskiMus og konger på KronborgEn elefant kom marcherende. Sussi Bech har bl.a. illustreret tegneserier og billedbøger som fx Mus og konger på Kronborg og Bente Bech har bl.a. udgivet En elefant kom marcherendeForfatter Peter Gotthardt har skrevet et hav af børnebøger, både letlæsningsbøger, og billedbøger, som Prinsesse Tanja og musen Musowski. Sussi Bech har bl.a. illustreret tegneserier og billedbøger som fx og Bente Bech har bl.a. udgivet En elefant kom marcherendeForfatter Peter Gotthardt har skrevet et hav af børnebøger, både letlæsningsbøger, og billedbøger, som Prinsesse Tanja og musen Musowski. Sussi Bech har bl.a. illustreret tegneserier og billedbøger som fx Mus og konger på Kronborg og Bente Bech har bl.a. udgivet .


litteratursiden.dk

d. 14. sep. 2019

af

af

Line Hoffgaard

d. 14. sep. 2019

Eventyrsamling af alverdens elskede eventyr i forkortet udgave tilsat de skønneste illustrationer. Der var engang og heldigvis for det, for eventyr er gjort af det særlige stof, som giver fantasien v...