Bøger / faglitteratur

5 positive bivirkninger ved at være venlig : bliv sundere, gladere, og lev længere


Beskrivelse


Om hvordan venlighed har indflydelse på krop og sind, og om hvordan venlighed bevirker, at vi er gladere og i det hele taget føler os bedre tilpas.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 8. maj 2019

Vær venlig under alle omstændigheder og lad andre gøre tingene på deres egen måde er grundfilosofien her. Kræver ingen specielle forudsætninger, er for alle.

Hensigten med denne bog er "at skabe en dialog omkring venlighed, som får os til at tænke over venlighed på måder, vi måske ikke havde tænkt over før ". De 5 bivirkninger er: venlighed gør os glade, venlighed er godt for hjertet, venlighed forhaler aldring, venlighed forbedrer forhold og sidst men ikke mindst venlighed smitter. På dansk er af forfatteren tidligere udkommet med Jeg elsker mig.

Nem at gå til, en fin og brugbar lille bog hvis tankegods og øvelser kan gøre verden til et rarere sted at være.

Mere filosofisk og dybtgående er Den venlige overleverVær nær. Også danske Tor Nørretranders har beskæftiget sig med emnet venlighed idet ca. 1/3 af hans Vær nær har venlighed som temaMere filosofisk og dybtgående er Den venlige overlever. Også danske Tor Nørretranders har beskæftiget sig med emnet venlighed idet ca. 1/3 af hans har venlighed som tema.