Bøger / faglitteratur til børn

50 Cabrioleter


Beskrivelse


Præsentation af 50 klassiske og moderne cabrioleter. Den enkelte vogn er repræsenteret med et billede samt en faktaboks med de vigtigste data.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 26. maj 2015

Har du ikke de økonomiske midler til vind i håret med en cabriolet, så nyd beskrivelsen samt billederne af 50 klassiske og moderne cabrioleter.

50 cabrioleter beskriver, som titlen antyder, 50 cabrioleter (biler uden tag eller med foldetag). Manden bag bogen er Steen Bachmann, der har over 10 års erfaring med prøvekørsel, anmeldelser, tests m.v. for bl.a. Bilmagasinet. Bilerne der præsenteres er både klassiske cabrioleter men også moderne biler. Den enkelte vogn er repræsenteret med et billede samt en faktaboks med de vigtigste data som hestekræfter, vægt mv. Desuden er der også en mindre faktaboks med info til bilnørden.

En bog der indeholder nogle meget smukke fotos af de omtalte biler. Den beskrivende tekst der ledsager billederne henvender sig meget til børn og unge, så det er ikke i denne bog bilnørden kan få ny viden. Bogen er udgivet i hardback kvalitet i tværformat med store, farverige sider.

Køretøjer og transportmidler er bred repræsenteret på bibliotekerne, så for yderligere litteratur se: Biltosser50 sportsvogne der dog er væsentlig mere teksttung eller 50 sportsvogne som er af samme forfatterKøretøjer og transportmidler er bred repræsenteret på bibliotekerne, så for yderligere litteratur se: Biltosser der dog er væsentlig mere teksttung eller som er af samme forfatter.