Bøger / faglitteratur til børn

50 klassikere


Beskrivelse


Præsentation af 50 klassiske biler fra 1970'erne og 1980'erne. Den enkelte vogn er repræsenteret med et billede samt fakta med de vigtigste data.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 5. nov. 2015

Steen Bachmann har kastet sin kærlighed på klassiske biler. Her finder du både moderne biler, men også oldtimers der aldrig går af mode. For den yngre bilnørd.

Bachmann der til dagligt skriver for "Bilmagasinet", beskriver her 50 biler af meget forskellig karakter. Her findes både moderne biler som Lamborghini Diablo VT eller en Dodge Viper GTS. Men man bliver heller ikke snydt for Bachmanns "rigtige" klassikere som Renault 5 Turbo 2, Opel Manta 1,9 SR eller Fiat Dino Coupé. Alle køretøjerne er repræsenteret med et billede, de væsentligste data samt en lille faktaboks. Udgivet i A4 hardback kvalitet.

En interessant bog med nogle flotte billeder og en smule data. Forfatteren skriver, at er den for biltosser fra 0-100 år. Jeg vil dog mene, at den mest er for yngre læsere, da teksten ikke er videre udfordrende eller detaljeret. Men alt-i-alt en flot bog, der byder på timers underholdning.

En oplagt sammenligning er tidligere bøger i denne serie af Bachmann, så for yderligere autolitteratur se: 50 Cabrioleter50 sportsvogne eller 50 sportsvogneEn oplagt sammenligning er tidligere bøger i denne serie af Bachmann, så for yderligere autolitteratur se: 50 Cabrioleter eller .