Bøger / faglitteratur til børn

50 sportsvogne


Beskrivelse


Billeder og beskrivelser af 50 af de nyeste sportsvogne. Kendte modeller som Ferrari, Porsche og Lamborghini og mindre kendte som Morgan, Wiesmann og Pagani.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Henrik H Pedersen

d. 6. okt. 2014

Bog med de nyeste sportsvogne præsenteret med flotte fotos og som vil appellere til unge og gamle motorsports fans.

De 50 modeller er alle nye vogne og præsenteres kronologisk i bogen fra A til Z med berømte mærker som bl.a. Alfa Romeo, Aston Martin, Ferrari og slutter med den specielle Zenvo. Alle kapitler er bygget op på samme måde med to sider hvoraf den ene er et stort farverigt foto af pågældende bil og den anden side indeholder teksten. Beskrivelsen har ofte en lille særlig vinkel på den enkelte bil foruden gennemgående fakta om bl.a. motor, hestekræfter, topfart og pris. Bogen er skrevet af Steen Bachmann som er motorsportsjournalist ved tidsskriftet "Bilmagasinet" og fotograferne er ligeledes fra "Bilmagasinet". Bog i kraftigt liggende A4 format.

Såkaldt "coffee-table" bog som er ganske indbydende med korte præcise beskrivelser og flotte æstetiske fotos af nye lækre sportsvogne.

Lettere tilgængelig motorsportsbog, bl.a. sammenlignet med Peter Nygaard og Christian Frosts bøger. Bogen har sin styrke i, at den præsenterer de nyeste modeller.