Bøger / faglitteratur / opskrifter

52 uger med sjaler


Beskrivelse


Inspirerende strikkebog med meget forskellige sjaler. Her er noget både for den øvede strikker og for begynderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2022

af

af

Camilla Sejerøe

d. 5. aug. 2022

Inspirerende strikkebog med meget forskellige sjaler. Her er noget både for den øvede strikker og for begynderen.

Det finske strikkemagasin Laine præsentere her 52 nordiske strikdesignere, ved hjælp af 52 yderst forskellige sjaler, lige fra små halsedisser og halsrør til store trekantede, aflange og skrå. Der er stribede, mønstrede og strukturstrikkede sjaler, og alt der i mellem. Garnet er beskrevet med type og løbemeter, så man kan finde et alternativ til det garn det kan være vanskeligt at skaffe. Bogen er illustreret med farvefotos, samt naturligvis med diverse diagrammer. Omslag og design ligner forgængeren, 52 uger med strømper.

En stor, smuk og inspirerende strikkebog. Eneste problem er, at man er lidt overvældet, og ikke rigtig ved hvad man skal strikke først. Også meget velegnet som præsentation af de forskellige designere.

Der er ikke umiddelbart andre bøger med sjaler, der også har flere forskellige designere. Men fænomenet Stephen West kom i 2018 med SjalerSjaler nordfra, der rummer mange forskellige sjaler. Af nordiske sjaler har vi nordfra af Karen Skriver LaugerDer er ikke umiddelbart andre bøger med sjaler, der også har flere forskellige designere. Men fænomenet Stephen West kom i 2018 med Sjaler, der rummer mange forskellige sjaler. Af nordiske sjaler har vi af Karen Skriver Lauger.