Bøger / skønlitteratur / roman

61 timer


Beskrivelse


En voldsom snestorm hærger South Dakota, hvor en morder nærmer sig den mindre by Bolton. Heldigvis ankommer Jack Reacher, helt tilfældigt, til Bolton og snart har han fingrene i en sag, der trækker sine blodige spor til et hemmeligt militæranlæg lidt udenfor Bolton.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2015

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 24. aug. 2015

Hårdkogt og voldsomt underholdende Jack Reacher actionthriller fra det vinterkolde South Dakota, hvor forfatteren skriver som var det en film. Primært til actiondrengene og thrillerfolket.

Jack Reacher er passager i en bus, der forulykker i en voldsom snestorm i nærheden af den mindre by Bolton i South Dakota. Reacher kommer som sendt fra himlen til byens politistyrke, da en morder er på vej til Bolton for at dræbe et vidne. I nærheden af byen ligger også et fængsel OG et hemmeligt militæranlæg og nu har Reacher 61 timer til både at stoppe en morder og komme til bunds i en ganske kompliceret sag. "61 timer" er bog nummer 16 i rækken af Jack Reacher-romaner, hvor flere er oversat til dansk. Den kan læses selvstændigt.

Actionfilm på bogform, hvor hårdheden, og den maskuline helt, er formidlet sikkert og meget underholdende. Reacher er den type helt, der er hævet over loven, den ensomme ulv, en klassisk arketype fra det amerikanske mytelandskab. Bogens 46 kapitler, fordelt på 395 sider, er fornemt struktureret med lige dele cliffhangers, hårdkogt action og tør humor.

"61 timer" er brutal som en 90'er actionfilm og intens som tv-serien "24 timer". Reacher-bogen One shotJack Reacher er filmatiseret som den fine Jack Reacher med Tom Cruise i titelrollen"61 timer" er brutal som en 90'er actionfilm og intens som tv-serien "24 timer". Reacher-bogen One shot er filmatiseret som den fine med Tom Cruise i titelrollen.


Politiken

d. 20. sep. 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. sep. 2015