Bøger / skønlitteratur til børn / roman

7 gode råd hvis du absolut skal på skiferie, fordi din farfar har vundet i lotto


Beskrivelse


Her får du 7 gode råd, hvis du er så uheldig, at din farfar vinder i lotto, og du absolut skal med hele familien på skiferie til Italien. Gør dig klar til den værste skiferie ever. For 8-13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2020

af

af

Pia Gunilla Park

d. 14. dec. 2020

Her får du 7 gode råd, hvis du er så uheldig, at din farfar vinder i lotto, og du absolut skal med hele familien på skiferie til Italien. Gør dig klar til den værste skiferie ever. Selvlæsning fra 10 år og højtlæsning fra 8 år.

Da 11-årige Hugos farfar vinder i lotto, inviterer han straks hele familien på skiferie til Italien. Hugo er slet ikke til højder, sorte pister og ski under fødderne, og ferien bliver slet ikke lettere at håndtere med en familie, der i den grad skiller sig ud fra de øvrige skigæster. Hvem har fx sin hund med på skiferie?.

Vildt sjov og velfortalt historie, hvor man skiftevis ligger flad af grin og efterfølgende er ved at krumme tæerne ud af strømpen i pinlighed. Hugo og hans skøre familie er absolut et bekendtskab værd, hvis man er til de skøre og skæve historier.

Du kan læse om andre sjove og mærkværdige rejser i fx Naja Münster - ferie, fjender og flødeskumFreddie Yates' supermirakuløse rejse og Freddie Yates' supermirakuløse rejseDu kan læse om andre sjove og mærkværdige rejser i fx Naja Münster - ferie, fjender og flødeskum og .