Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

7 skærmfri dage : en idébog for hele familien!


Beskrivelse


Idéer og inspiration til skærmfri aktiviteter til hver af ugens syv dage, som fx lege, visualiseringsøvelser, opskrifter til madlavning og historier til højtlæsning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 15. apr. 2019

En idébog med forskellige aktiviteter og lege man kan dykke ned i som familie, når alle har brug for et afbræk fra skærmene. Kan selvlæses fra ca. 10-12 år, men vil fungere bedst i selskab med en voksen.

Dette er en idé- og aktivitetsbog som giver en række gode idéer til, hvad man som familie kan foretage sig sammen, når man har brug for at finde alternativer til Youtube-kigning og streaming af tv-serier. Bogen er inddelt i 7 dage, som hver indeholder tips til en god start på dagen, og aktiviteter til resten af den. Mellem dagene er der indflettet historier til højtlæsning, remser, sange og kig-og-find-sider som vil egne sig til højt- eller fælleslæsning. Der er også et forord og efterskrift, primært rettet mod den voksne, som forklarer bogens filosofier og giver råd til, hvad man kan gå videre med, når bogen er "gennemført".

Det er en fin bog, der præsenterer en masse gode idéer til, hvad man som familie kan lave sammen, som alternativ til at sidde og se på skærme hver for sig. Det er et prisværdigt projekt, som dog også lægger meget op til, at bogen primært bliver formidlet af en voksen.

Bogen kan på mange måder supplere titler som Willis weekendbogSjove idéer for hele familien365 ting, du kan lave med dit barn, Sjove idéer for hele familien og 365 ting, du kan lave med dit barnBogen kan på mange måder supplere titler som Willis weekendbog, og 365 ting, du kan lave med dit barnBogen kan på mange måder supplere titler som Willis weekendbog, Sjove idéer for hele familien og .