Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik


Beskrivelse


Strikke- og hækleopskrifter med diagrammer på kravlende kryb, fugle og fisk med planter og andet, der udgør dyrenes levesteder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 4. dec. 2012

Små, fine ting i strik og hækling. Mange af dem er at finde på den fine, farverige forside, så målgruppen skal nok finde den.

Lesley Stanfield er tidligere udgivet på dansk, med titlen 100 blomster i hækling og strik men findes også på norsk og engelsk. Bogen her er bygget op med en introduktion med forkortelser, teknikker mv., dernæst oversigt over flora og fauna. Herefter følger opskrifterne, først strik, dernæst hækling. Der er markeret med strikkepinde om opskriften er svær eller nem. Der afsluttes med projekter, der fungerer som en række eksempler på brug. Allerbagerst register og links. Meget fine illustrationer, fotos af de færdige arbejder og tegninger af mønstrene. Her findes både fugle og fisk, blomster og bier, blade og svampe og meget andet godt fra naturen.

Som nævnt kom der tidligere på året en håndarbejdsbog af Lesley Stanfield på dansk, nemlig 100 blomster i hækling og strik, der er bygget på på samme måde, men fokuserer på blomster. Hun er helt sin egen, så man kan kun sammenligne med hende selv.

En rigtig fin lille sag til de fingernemme, der kan finde på noget sjovt med disse små dyr og blomster.


Håndarbejde nu

Årg. 48, nr. 2 (2013)

af

af

Lisbeth Tolstrup

Årg. 48, nr. 2 (2013)Informationer og udgaver