Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

75 hæklede pyntebånd : til kanter, hjørner, buer og mere


Beskrivelse


Opskrifter på dekorative kanter der kan forny f.eks. tasker og tørklæder. Til både begyndere og øvede med hæklekursus og variation i sværhedsgraderne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 8. apr. 2016

Indbydende bog med opskrifter på dekorative kanter der kan forny fx tasker og tørklæder. Til hæklefolket, både begyndere og øvede.

75 forskellige bud på hæklede kantebånd. Der indledes med en udførlig indholdsfortegnelse og dernæst en visuel oversigt over alle designs. Først i bogen findes hæklekursus og oversigt over materialer og forkortelser. Hver opskrift fylder en side, og er illustreret med både foto og symboldiagram samt markeret med sværhedsgrad. Bogen er i kvadratisk hæfteformat som forfatterens andre bøger 75 hæklede motiver100 hæklede snefnug og 100 hæklede snefnug75 forskellige bud på hæklede kantebånd. Der indledes med en udførlig indholdsfortegnelse og dernæst en visuel oversigt over alle designs. Først i bogen findes hæklekursus og oversigt over materialer og forkortelser. Hver opskrift fylder en side, og er illustreret med både foto og symboldiagram samt markeret med sværhedsgrad. Bogen er i kvadratisk hæfteformat som forfatterens andre bøger 75 hæklede motiver og .

Det er en bog der kalder på enhver hækle-entusiast, og der er stor variation i sværhedsgraderne. For hækle-novicen findes en pædagogisk kom-i-gang-guide til maskerne, let at forstå, med tydelige illustrationer. De flotte designs spænder vidt i både størrelse og form. Det er let at blive inspireret af både traditionelle blonder, regnbuer og snemænd. Sidst i bogen findes idéer til hvad man kan bruge pyntebåndene til. Skriften i opskrifterne er meget lille, men det kompenseres ved lækkert layout og gode grafiske anvisninger.

Dette er eneste bog på dansk om kun pyntebånd. For andre bøger med hæklede dekorationer og småting, henvises til 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik100 blomster i hækling og strik1/2-times hækling100 hæklede snefnug, 100 blomster i hækling og strik, 1/2-times hækling samt forfatterens egen 100 hæklede snefnugDette er eneste bog på dansk om kun pyntebånd. For andre bøger med hæklede dekorationer og småting, henvises til 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, , 1/2-times hækling samt forfatterens egen 100 hæklede snefnugDette er eneste bog på dansk om kun pyntebånd. For andre bøger med hæklede dekorationer og småting, henvises til 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 100 blomster i hækling og strik, samt forfatterens egen 100 hæklede snefnugDette er eneste bog på dansk om kun pyntebånd. For andre bøger med hæklede dekorationer og småting, henvises til 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 100 blomster i hækling og strik, 1/2-times hækling samt forfatterens egen .