Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

9 måneders hækling : tæl ned til den store dag med 25 hækleprojekter


Beskrivelse


Hækleopskrifter på praktiske ting til baby, bl.a. bletaske, sovepose, kurve og forskellige tøj-designs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2017

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 8. juni 2017

Tæl ned til fødslen med disse hækleprojekter! Inspirerende opskrifter på tøj og praktiske ting til baby. Med hækleskole til begynderen og avancerede teknikker til den øvede.

Opskrifterne er illustreret med farvefotos, og forsynet med informationer om fx sværhedsgrad, montering, hæklefasthed mm. Sidste kapitel er en omfattende hækleskole, med bl.a. basis-masker, oldemorfirkant, hæftning af ender og særlige teknikker som fx spydmasker og krebsemasker. Designet er "Klassikere med et moderne twist" siger den hollandske forfatter, som har udarbejdet dem mens hun selv ventede sig.

Veludført og fristende hæklebog med inspirerende projekter, fx bletaske, sovepose, kurve og forskellige tøj-designs. Overskueligt inddelt i trimestre, med visuel indholdsfortegnelse der giver et hurtigt overblik. Flere projekter er vist med forskellige fotos, og der er tænkt over at nogle af modellerne matcher i farverne, der er kønsneutrale og afdæmpede. Man behøver ikke være gravid, men kan sagtens få inspiration til hæklede barsels- og dåbsgaver. Bogen er hæftet og har en god, kvadratisk størrelse.

Babyhækling i alle regnbuens farverHæklerier til babyværelsetLutter løkker 2Blødt til baby er også opskrifter på både tøj og legetøj. Hæklerier til babyværelset har opskrifter på tæpper og legetøj, hvor Lutter løkker 2 og Blødt til baby indeholder tøjdesigns til babyBabyhækling i alle regnbuens farver er også opskrifter på både tøj og legetøj. har opskrifter på tæpper og legetøj, hvor Lutter løkker 2 og Blødt til baby indeholder tøjdesigns til babyBabyhækling i alle regnbuens farver er også opskrifter på både tøj og legetøj. Hæklerier til babyværelset har opskrifter på tæpper og legetøj, hvor og Blødt til baby indeholder tøjdesigns til babyBabyhækling i alle regnbuens farver er også opskrifter på både tøj og legetøj. Hæklerier til babyværelset har opskrifter på tæpper og legetøj, hvor Lutter løkker 2 og indeholder tøjdesigns til baby.