Bøger / skønlitteratur til børn / roman

99 dage


Beskrivelse


Molly er tilbage i sin hjemby henover sommeren, inden hun skal på college. Hun har 99 dage som bare skulle overstås, men som viser sig at give hende mange store og små oplevelser, kærlighed og venskab, men også intriger og masser af drama.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 28. jan. 2016

Young adult roman om svære kærlighedsforhold, gode venskaber og livet i en lille by, hvor de fleste kender hinanden. For alle tøser med hang til intriger og før-college romancer.

Molly er tilbage i den lille by Star Lake, hvor hun er vokset op. Hun har 99 dage hjemme i løbet af sommeren, inden hun skal videre på college. Hun skal bare have de 99 dage overstået. Da hun tog afsted sidst, var det for at flygte fra et kæmpe drama. Hun havde knust hjertet på sin første kærlighed Patrick, da hun var sammen med hans bror Gabe. De tre, samt brødrenes søster Julia og alle veninderne er tilbage i Star Lake i sommeren og det giver anledning til en hel del intriger og ballade, men også fester, hygge og venskaber. Katie Cotugno har tidligere skrevet romanen Kærlighed for fanden! om ung kærlighed og teenagegraviditet.

Rigtig god young adult roman, som fænger og tager læseren med ind i en verden af intriger og ung kærlighed. Helt i tråd med resten af "Sonar" serien, som den er en del af.

Over stregenDen sommer alting ændrede sig af Jennifer Echols handler også om at være forelsket i den forkerte og om at længes væk fra den by, man er vokset op i. Den sommer alting ændrede sig af Jenny Han har også nogle af samme temaer, at alt kan ske på en sommerOver stregen af Jennifer Echols handler også om at være forelsket i den forkerte og om at længes væk fra den by, man er vokset op i. af Jenny Han har også nogle af samme temaer, at alt kan ske på en sommer.