Bøger / faglitteratur / øvelser

A/S Kærester : ansvarligt samarbejdende kærester


Beskrivelse


Om parforholdets faser fra forelskelse til et ansvarligt samarbejdende forhold, med udgangspunkt i uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og fokus på, hvad man selv kan gøre for at få en god relation.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 28. aug. 2018

Brugsbog om at gå fra forelskelsesfasen til et ansvarligt samarbejdende forhold. For voksne med interesse i parforhold og selvudvikling.

Med udgangspunkt i sit eget forliste parforhold og en karriere som jordemoder, sexolog og terapeut m.m. sætter forfatteren fokus på, hvorfor parforholdet er så svært for mange mennesker. Hun pointerer fx de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre fra barndommen, "brug og smid væk-kulturen" samt ikke mindst et fokus på, hvad man selv skal gøre for at få en god relation frem for at fokusere på partneren. Bevidsthed og beslutning er centrale begreber. Bogen indeholder øvelser, spørgsmål til læseren, mulighed for at skrive i bogen samt et forslag til en forretningsorden et par kan underskrive.

Emnerne og introduktionen er rigtig interessant, og forfatteren brænder for emnet. Det halter desværre med at binde bogen sammen til et fuldendt hele. Den virker associativ i sin opbygning. Der bruges mange citater, uden at de citerede introduceres. De begynder ofte ukommenteret med "Han", "Hun", De". Nogle af afsnittene begynder også meget brat fx side 41: "Et eksempel på ubalance.".

Denne perle af en parforholdsbog omhandler mange af de samme emner: Pas på parforholdetElsk jer glade!. En lille appetitvækker om et godt parforhold er: Elsk jer glade!Denne perle af en parforholdsbog omhandler mange af de samme emner: Pas på parforholdet. En lille appetitvækker om et godt parforhold er: .