Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

A.S.P.E - krigerskæbne


Beskrivelse


Fantasy. Krigerpigen Alvin drømmer om et særligt magisk sværd. Hun og de tre andre medlemmer af heltegruppen drager ud for at finde sværdet, som skulle være begravet på en forbandet kirkegård.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 6. aug. 2018

Det er et forrygende fantasyeventyr, Alin, Silvius, Pilo og Ene kommer ud på i "A.S.P.E - dæmonhunden", der er første bind i serien om superheltegruppen A.S.P.E. Og farten og eventyret bliver ikke mindre i andet bind "Krigerskæbne". 2 bøger for 10-13-årige.

Troldkvinden Erina har samlet en gruppe af børn, der alle har helt særlige talenter. Krigerpigen Alin, troldmandslærlingen Silvius, jægeren Pilo og klatretyven Ene. I "Dæmonhunden" samles gruppen, og får deres første opgave af Erina. De skal holde øje med en skummel læge, som er igang med et livsfarligt og skræmmende eksperiment. I "Krigerskæbne" tager gruppen af sted for at finde et magisk sværd, som Alin drømmer om. Sværdet findes på en forbandet kirkegård, der bevogtes af en stor og uhyggelig lig-æder. Begge bind er illustreret med sort/hvide tegninger af Christian Guldager. Indbundet.

I begge bøger får du et rigtigt spændende eventyr. Fra første side trækkes du ind i en verden med magi og monstre. De er lette at læse og svære at lægge fra sig, begge bøger er spændende og lidt uhyggelige. Bagerst i bøgerne er der en præsentation af hovedpersonerne, der gør at man kan læse bøgerne uafhængigt af hinanden.

Der findes rigtig mange fantasyserier. I Stemmetyven - pigen med de to ansigter får du også spænding og magi, flot illustreret af Lars Gabel.