Bøger / skønlitteratur til børn / roman

A.S.P.E. - sjælehvisker


Beskrivelse


Fantasy. Troldkvinden Erina og vennerne fra A.S.P.E. tager til slottet Gardenhøj for at finde Erinas guddatter, der er forsvundet. På slottet hersker en troldkvinde, der ikke lader dem ude af syne. Kan de nå at redde hende?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2019

af

af

Helle Laursen

d. 6. feb. 2019

Erinas guddatter, Miranda, er forsvundet. Erina og vennerne fra A.S.P.E. tager straks afsted for finde hende. Det bliver hurtigt klart, at de må handle hurtigt, hvis de skal nå at redde Mirandas liv. For 10-13 år.

Miranda er forsvundet fra slottet Gardenhøj. Erina og børnene fra A.S.P.E tager på høflighedsvisit på slottet, for at finde ud af hvor Miranda er. Erina bruger tiden på at underholde slottes frue, imens vennerne fra A.S.P.E. må handle på egen hånd. Det er især Ene, der bliver udfordret. Hun får ansvar for en række trylleformularer, Erina giver hende. Men Ene kan ikke læse, og hvordan kan hun så vide, hvilken formular hun skal bruge, når det rigtig brænder på. Indbundet og illustreret med sort/hvide tegninger.

Tredje bind af serien om børnene fra A.S.P.E., der kommer i lære hos troldkvinden Erina, er lige så spændende som de to første bind. Pakket med magi, action og desperate spøgelser. I dette bind følger vi især Ene, som bliver stærkt udfordret, fordi hun ikke kan læse, og så opdager, at hun har en særlig evne. Hun er sjælehvisker og kan tale med spøgelser. Bogen er let at læse og svær at lægge fra sig. Bagerst i bogen er der en præsentation af hovedpersonerne, der gør at man kan læse bogen uafhængigt af de to første.

Mere magi og fantasy kan du få i Stemmetyven - pigen med de to ansigter.