Bøger / faglitteratur / opskrifter

Aamanns til frokost


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2009

af

af

Lene Kristiansen

d. 27. apr. 2009

Til alle, der elsker et godt stykke smørrebrød eller synes som forfatteren, at det er på tide at skifte brunchen ud med hyggelige familie- og vennefrokoster.

Smørrebrødet er kommet ind i varmen igen, og med Adam Aamann-Christensen fået et mere nutidigt præg. Opskrifterne tager stadig udgangspunkt i silden, fuglen, grisen mv., ligesom frikadeller, leverpostej og rullepølse også er en del af frokostsortimentet. Men de gamle kendte har her fået følgeskab af nye varianter, ny topping eller et ekstra krydderi/ingrediens, som har gjort dem endnu bedre. Opskrifterne er enkle og lige til, og alt laves fra bunden - meget kan laves i god tid, evt. dagen før. Der er mange opskrifter indenfor hver af de største kategorier, og brød, tilbehør, syltevarer og desserter har hvert deres afsnit. Sidst forslag til sæsonens frokostborde! Smørrebrødselskeren bliver fulgt helt til dørs af fine, illustrative og sultfremkaldende billeder. Aamanns er også et højt berømmet spisested/takeaway på Østerbro med meget smørrebrød, så opskrifterne er med garanti gennemprøvede. Smørrebrødsindholdsfortegnelse og register bagest.

Nannas smørrebrød dyrker det helt enkle, klassiske, Kongelige fristelser det kunsteriske, og Aaamans en redefinering af det klassiske med et twist. Den mest nutidige og den, der når bredest ud.

Det er igen blevet legitimt med håndmadder og smørrebrød, og Aamanns lækre og sultfremkaldende smørrebrødsbog er et rigtig godt bud på klassikerne med et nutidigt twist!.


Berlingske tidende

d. 6. dec. 2009

af

af

Søren Frank

d. 6. dec. 2009


Kristeligt dagblad

d. 12. juni 2009

af

af

Dorte Remar, Karin Dahl Hansen

d. 12. juni 2009