Bøger / skønlitteratur / roman

Åndeløs


Beskrivelse


Tristan skræmmer alle med sin grove opførsel. Elizabeth, som har mistet sin mand, genkender sorgen i hans øjne og en stærk tiltrækning opstår. Kan de nogensinde blive hele mennesker igen? Og hvem er det, der vil dem ondt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 4. apr. 2017

Elizabeth har mistet sin mand og Tristan har lukket alle ude efter en voldsom tragedie. Kan man overhovedet elske igen, når man har mistet det dyrebareste her i livet? Hjerteknusende, erotisk og romantisk roman for kvinder i alle aldre.

Elizabeth forsøger at være stærk for sin lille datters skyld. Men da hun, efter at have mistet sin mand, vender tilbage til deres gamle hus har de fået en ny nabo. Tristan har skræmt alle borgerne i den lille by med sin grove opførsel. Elizabeth genkender sorgen i hans øjne og nærmer sig forsigtigt. De forsøger at bruge hinanden til at komme på fode igen. Men når Tristan og Elizabeth har vild sex, forestiller de sig hver deres afdøde ægtefælle. Kan de nogensinde rigtigt finde ind til hinanden? Og hvem er det, der vil dem ondt?.

Første bind i en nye serie af den amerikanske bestseller forfatter, som ikke tidligere er udkommet på dansk. Brittainy C. Cherry kan sit kram og suger læseren ind i den lidt aparte blanding af sorg, erotik og spænding. Elizabeths veninde Faye bruges som et morsomt, sexfikseret sidekick uden relevans for historien. Uanset at handlingen er usandsynlig, kan man ikke undgå at føle med hovedpersonernes store tab. Forsidebilledet signalerer erotik og sex, men sorg er også et stort tema.

Bogen ligger midt imellem Samantha Youngs Dublin street og Elle Kennedys "Off-campus"-serie, som starter ud med Aftalt spilDublin StreetAftalt spilBogen ligger midt imellem Samantha Youngs Dublin street og Elle Kennedys "Off-campus"-serie, som starter ud med .