Bøger / faglitteratur

Århsome : opråb til en desillusioneret verden


Beskrivelse


Om at slå frygten af banen, at finde ud af hvornår man sprudler som menneske, og at begynde at føle sig godt og grundigt "århsome". Med eksempler og opgaver, som fx at tænke på en situation, hvor man har kunnet være 100% sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2020

af

af

Merete Trap

d. 17. mar. 2020

Hvornår har du sidst sagt "årh" til noget? Eller været i en situation, hvor du har følt dig århsome? Disse spørgsmål tages til overvejelse i denne bog om at finde sit livs årh-øjeblikke. Henvender sig til alle med interesse i selvudvikling.

Bogen er i 9 kapitler med overskrifter som "Vi har for travlt til mirakler", "Fascination af interaktion" og "At finde sine årh-øjeblikke". Bogen henvender sig direkte til læseren, og hvert afsnit rummer både eksempler og opgaver, som fx at genkalde sig en særlig sang eller at tænke på en situation, hvor man har kunnet være 100% sig selv. Lars AP kendes især som bagmanden for "Fucking Flink" bevægelsen, og han har senest udgivet Fucking flink dig selv.

Et herligt og befriende opråb om at slå frygten af banen, finde ud af hvornår man sprudler som menneske, og begynde at føle sig godt og grundigt århsome. Layoutet er iøjnefaldende og sprudlende, sproget er jovialt og humoristisk og bogen er let at læse og forstå. Den kan både læses i et stræk, eller man kan bladrelæse og lade sig inspirere.

Den kan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger, som sætter fokus på, at man skal styrke sig selv. Her kan fx nævnes Michael Kambers StærkereStå fast. Der er også noget ved selve bogens måde at lave "opråb" på, der minder om Svend Brinkmanns stil. Her kan fx nævnes Stå fastDen kan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger, som sætter fokus på, at man skal styrke sig selv. Her kan fx nævnes Michael Kambers Stærkere. Der er også noget ved selve bogens måde at lave "opråb" på, der minder om Svend Brinkmanns stil. Her kan fx nævnes .