Bøger / faglitteratur / kogebøger

Aarstidernes madplaner


Beskrivelse


Madplaner til 16 uger - delt op i 2 og 3 dage. Med 80 opskrifter, hvor de fleste tager max 45 min. at lave. Med mere grønt og fisk mindst én gang om ugen, samt forslag til sunde morgen- og mellemmåltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 8. apr. 2011

En madplanskogebog til alle os, der er tilbøjelig til at lave de samme 10 retter igen og igen, og som trænger til at variere grøntsagerne lidt mere i den daglige madlavning.

@Årstiderne leverer økologiske grøntsager til danskerne, og vedlægger altid opskrifter. Nogle af disse er blevet til basisdelen i denne madplanskogebog, der præsenterer 5 hverdagsretter i 16 uger, 8 forår/sommer og 8 efterår/vinter. Udover selve madplanen, er der til hver uge tilknyttet indkøbslister, og disse kan også tilsendes via sms. Desuden forslag til sunde morgen og -mellemmåltider. Opskrifterne er dansk mad med et pift, men også retter inspireret af andre lande, har fundet plads her. Alle retter kan i princippet laves på under 45 min. Rigt illustreret med appetitlige billeder af maden.

Lene Hanssons Greatest hits fra 2010 rummer også madplaner, men af en lidt anden slags. Aarstiderne udgav i 2010 kogebogen Aarstidernes nye livretter, og en del af opskrifterne er gengangere herfra.

En rigtig god idé, og en lækker bog med mange gode opskrifter. Jeg undrer mig lidt over, at der ikke er flere rene grøntsagsretter. Der er mange kødretter - flere, end jeg tror danskerne som helhed har råd til og brug for. Men alt i alt en fin udgivelse, og madplaner er bestemt oppe i tiden.