Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Abekongens hævn


Beskrivelse


Tim og holdet "De ukendte" rejser til Japan og deltager i verdensmesterskabet. Men er holdet ærlige overfor hinanden og klar til turneringen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 15. okt. 2019

8. del i serien "Gamerz", hvor Tim og holdet "De ukendte" rejser til Japan og deltager i verdensmesterskabet. Men er alle på holdet klar til at spille og er alle ærlige overfor hinanden? Til drenge og piger fra 9 år, som vil læse om computerspil og venskaber.

Gamerne "De ukendte" med Tim, Anna, Cheng, Sofus og Ludomir flyver til Hongkong og skal deltage i verdensmesterskabet. De bor hos Moster Li og møder en masse japansk kultur. Tim og Ludomirs gamle hold "Galaxy" er også med til konkurrencen, og der er stadig nogle uafklarede ting imellem de to hold og deres spillere. Turneringen starter og det går godt for "De Ukendte", indtil Tim får problemer. Han ser en masse mærkelige ting, men er det sandt eller er Tim også blevet skadet af computerspillet? Samtidig begynder Ludomir at opføre sig underligt. Er han virkelig færdig med "Galaxy" eller forråder han "De ukendte"? Bogen har 8 kapitler med overskrifter og tegninger af Jan Solheim.

Som de øvrige i serien er bogen godt skrevet med en spændende handling og i et sprog som alle spil-interesserede drenge og piger forstår. Det er spændende med den japanske kultur med tai-chi, ofringer i tempel og japansk mad. De flotte og seje tegninger ligner scener fra et computerspil.

Til læsere af serien "Go Gaming" med bøgerne Ot2 - frags og fodboldHalo - call-outs og karriere og Halo - call-outs og karriere, som også handler om computerspil og venskabTil læsere af serien "Go Gaming" med bøgerne Ot2 - frags og fodbold og , som også handler om computerspil og venskab.