Bøger / skønlitteratur / roman

Absolute beginners


Beskrivelse


33-årige Stephen er en genert professor, som ikke har megen erfaring på det seksuelle område. Da han bliver forført af sin studerende, den varmblodede 22-årige Julia, opdager han helt nye sider af sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. sep. 2016

2 bøger i erotisk og sexet ny serie om en genert professor, der bliver forført af en varmblodet ung studerende. "Absolute-serie" vil både blive slugt af læsere af erotisk litteratur og af young adult-fans.

Professor Stephen Worthington lever et stille tilbagetrukket liv. Han er kun 33 år, men går i gammeldags tøj og er praktisk taget uerfaren på det seksuelle område. Da han i "Absolute beginners" bliver forført af den flabede og sensuelle studerende, Julia, på 22 år opdager han helt nye sider af sig selv. I "Absolute lovers" bliver forholdet mellem Stephen og Julia dybere. Stephen er dybt forelsket, men Julia lider af angst for at binde sig i et fast forhold. Forfatteren er dansk, men en stor stjerne på den internationale fanfiction-scene.

Her er masser af erotik og stærke sexscener. Professorens usikkerhed skildres med en venlig overbærenhed, som ind i mellem bliver en smule banal. Alligevel fungerer bøgerne super godt, de omvendte roller virker plausible og der er garanti for hede åndedrag og høj puls hele vejen igennem.

Den danske fanfiction-forfatter låner fra både E.L. James og Mr. Grey uden at det bliver sadomachistisk. Fans af serierne "Off Campus", "Losing It" og "Dublin Street" vil også være begejstrede for disse bøger.