Bøger / faglitteratur til børn

Adr, det er klamt! : sjove fakta om klamme ting


Beskrivelse


Sjove fakta, lege og vittigheder om ulækre ting ved dyr, mennesker og mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. maj 2019

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 16. maj 2019

Vittigheder, gåder og sjove fakta om klamme ting. Få et godt grin sammen med vennerne. Fem bøger i serien "Kong Carlsen". Fra 8 år.

I "Vittigheder for børn" fortælles der sjove korte vittigheder fx alle børnene vittigheder og kender du den om. I "Far vittigheder" og "Gåder for børn" starter mange med hvad eller hvorfor. Fx hvorfor har skyen matematik - for at lære at regne, hvad fik kannibalen, der kom for sent til middag - kolde fødder. I "Adr, det er klamt" er der forrest en indholdsfortegnelse, og der fortælles historier om klamme ting med insekter, ulækre steder og klamme sygdomme og madretter. I "Du må ikke grine" får læseren 35 udfordringer, som starter med en indledende kort historie og slutter med en sætning, som skal siges højt, samtidig med der bladres til næste side. Formålet er, at læseren skal holde masken og ikke begynde at grine, når der kigges på det tilhørende billede.

Harmløse, sjove og platte vittigheder og gåder. Sjov fritidslæsning og let underholdning. Nogle af bøgerne har sort-hvide illustrationer, fotos, vignetter, og alle har varierende skrifttyper og blødt omslag.

Alle børnene -Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder er en samling af ca. 400 alle børnene-vittigheder og Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder er en stor samling af mange gamle og lidt nyere vitser og gåderAlle børnene - er en samling af ca. 400 alle børnene-vittigheder og er en stor samling af mange gamle og lidt nyere vitser og gåder.