Bøger / skønlitteratur / roman

Advokatens marionetdukke


Beskrivelse


Isidora skal giftes med Henrik, men snart drager Jannik igen. Et gammelt regnskab skal gøres op mellem Isidora og Jannik, og nu skal Isidora være hans marionetdukke i 40 dage. 40 hede og sexfyldte dage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2017

af

af

Merete Trap

d. 9. mar. 2017

"Kærligheden tog røven på dig". Sådan er beskeden til den benhårde Jannik. Og nu skal Isidora være marionetdukke for Jannik. Andet og afsluttende bind i den selvstændige spin-off serie til "Dominic-trilogien". For læsere af erotisk litteratur i den lette ende.

Isidora er kommet videre efter Jannik. Hun har mødt den rolige Henrik og skal nu giftes. Da Jannik og Isidora skal arbejde sammen på et projekt, opstår der straks følelser imellem dem igen, selv om de begge kæmper imod. Jannik truer med at afsløre en hemmelighed for Henrik, og derfor indvilger Isidora i at give ham fyrre dage, hvor han har kontrollen over hende, herefter er hun fri. Janniks formål er at få Isidora ud af systemet, men vil dagene sammen have den rette effekt? Når hun i forvejen er som en marionetdukke i hans hænder?.

Dette er dansk, erotisk litteratur i den lettere ende. I andet bind af serien, leges der lidt mere med dominans og magtspil end tidligere, men man kommer ikke så langt under overfladen som sidst. Det er dog stadig forfriskende at opleve erotisk litteratur i danske rammer, og bogen er udmærket skrevet. Et erotisk spil, hvor både mand og kvinde vil/vil ikke, som underholder fint uden dog at udfordre læseren.

Bogen lægger sig ind i de velkendte rammer, som vi kender fra "Fifty Shades of Grey", hvor smuk kvinde forsøger at modstå den iskolde rigmand. Kan også sammenlignes med Beautiful bastard.